Yhteydenotot klo 9 - 20

puh/txt/w.app 050-5280310
 
 

Lundia

Ajaton klassikko ja tarpeiden mukana kasvava tilaihme. Lundia-kalustejärjestelmä ratkaisee tilankäytön tarpeesi yksilöllisesti.
Koko valmistajan valikoima saatavissa meiltä. Katso lisäideoita linkin takaa.
Tuhtia kotimaista täyspuuta. Aikaa kestävä muotoilu. Helppo koota, purkaa, täydentä ja muokata. Aidosti kestävä, ekologinen ja ajaton. Lundia on suomalaisten kotien rakastettu design-klassikko, joka todistetusti kestä isoisältä pojanpojalle.
Lundia ratkaisee yksilöllisesti tilankäytön tarpeita. Lundia on markkinoiden laajin kalustejärjestelmä. Ratkaisu, joka täyttä toiveesi nyt ja tulevaisuudessa. Tavoitteenamme on uudistua jatkuvasti, sekä olla avoimessa vuorovaikutuksessa asiakkaidemme kanssa.
Lundia kehittä jatkuvasti uusia tuotteita, jotka ovat kestäviä, laadukkaita, muunneltavia, toiminnallisia sekä ajattomia. Päasiallinen raaka-aineemme on massiivipuu. Lundia-tuote on ekologinen valinta. Muotoilun ajattomuus, rakenteen kestävyys ja helppo muunneltavuus takaavat tuotteillemme pitkän käyttöiän.
Haa-Palat Oy on edustanut Lundiaa vuodesta 1993. Olemme suunnitelleet asiakkaillemme tuhansia erilaisia kokonaisuuksia hyvinkin erilaisiin tarkoituksiin.

Lundia Classic

Tuhtia kotimaista täyspuuta. Aikaa kestävä muotoilu. Helppo koota, purkaa, täydentä ja muokata. Aidosti kestävä, ekologinen ja ajaton. Lundia Classic on suomalaisten kotien rakastettu design-klassikko, joka todistetusti kestä isoisältä pojanpojalle.

Fuuga-kalustesarja

Moderni ja monimuotoinen Lundia Fuuga on persoonallinen valinta. Moduuleja yhdistelemällä saat yksilöllisen kokonaisuuden olohuoneeseen, makuuhuoneeseen, lapsille tai vaikka eteiseen. Fuugan on Lundialle suunnitellut palkittu designduo Helorinne & Kallio.

Lundia Lofty-vuode

Uni maistuu Lundian raikkaassa Lofty-sängyssä. Ilmava mutta tukeva sänky muuttuu jatkojalkojen ja väliosien avulla vaivattomasti kerros- tai parvisängyksi. Loftyn on Lundialle suunnitellut vuoden 2012 kalustesuunnittelijaksi valittu Tapio Anttila.

Lundia valaisimet

Lundia-lamput näyttävät hyviltä ja valaisevat kauniisti. Valaisimien veistoksellinen muoto saa valon hehkumaan upean kolmiuloitteisesti, ja niissä on huomioitu sekä suora että epäsuora valo. Jukka Korpiheten suunnittelemat, palkitut Lundia valaisimet valmistetaan käsin Suomessa.

Tuotteemme

Yhteydenotot klo 9 - 20

puh/txt/w.app 050-5280310

Osoite

Haa-Palat Oy
Kirkkokatu 47
90100 Oulu

Aukioloajat

PÄIVYSTYS.
Puh/txt/w.app 050-5280310
-Ilmainen kuljetus jopa samalle päivälle
-Hyvät tarjoukset
Toteutus:MetaVisual CMSMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2012 - 2024 Oulun Haa-Palat Oy