Yhteystiedot / tilaukset

Puh. 050-5280310

Osoite

Haa-Palat Oy
Kirkkokatu 47
90100 Oulu

Aukioloajat

Ma 10 - 18
Ti suljettu
Ke-Pe 10 - 17.30
La 11 - 14

Punta

PUNTA mallistosta löydät ammattitason siirtohyllyt, pientavarahyllyt ja vaatekaapit työ- ja harrastuspaikoille ja myös vaativiin kohteisiin kotona.
PUNTA vaatekaapit on testattu ja ne täyttävät mitoitukseltaan ja turvallisuudeltaan SFS 5340 standardin vaatimukset. Laaja valikoima erilaisia mitoitus- ja rakennevaihtoehtoja sekä monipuoliset varustelu- ja lisäosat takaavat aina parhaan lopputuloksen, tilan ja käyttäjien tarpeiden mukaan. Valittavissa on useita eri jalusta-, runko- ja kattomalleja, penkkejä ja istuintasoja, ovirakenteita ja -materiaaleja sekä lukitus- ja varusteluvaihtoehtoja. Eri väreillä voidaan luoda kalusteille lisäilmettä ja sovittaa ne ympäristön väreihin.

Siirtohyllyt

Siirtohyllyillä voidaan säilytystilat arkistoissa ja varastoissa jopa kaksinkertaistaa kiinteisiin hyllyihin verrattuna.Siirtohyllyissä on yleensä kahden kiintohyllyn välissä kuormituksesta ja tiloista riippuen 1-10 kiskoilla liikuteltavaa siirtohyllyä sekä 1 käytävä, joka avautuu haluttuun kohtaan joko kampea pyörittämällä tai kahvasta vetämällä.

Pientavarahyllyt

Kestävä ja monipuolinen pientavaroiden varastointiin tarkoitettu hyllyjärjestelmä. Hyllyjärjestelmän voit hyllytasojen märä voi lisätä tai vähentä ja hyllyjen välistä korkeutta voi sätä tarpeen mukaan 25 mm välein. Hyllyjärjestelmän on saatavana myös erilaisia lisävarusteita.

Vaatekaapit

Pitkäoviset vaatekaapit soveltuvat pukeutumistiloihin silloin kun niiden eteen ei tarvita penkkiä tai jalustapenkkiä esim. lyhytovisten rinnalle. Vaatekaapin vakiovarusteisiin kuuluu hattuhylly, vaatetanko, vaatekoukut sekä Abloy Classic lukko. Sätöjalat ovat vakiovarusteena sekä penkeissä, että kaapeissa.

Aukioloajat

Ma 10 - 18
Ti suljettu
Ke-Pe 10 - 17.30
La 11 - 14

Osoite

Haa-Palat Oy
Kirkkokatu 47
90100 Oulu

Yhteystiedot / tilaukset

Puh. 050-5280310
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään